Ekspand
hoe bedrijven groeien


Persoonlijk

Samen maken we jouw brand impactvol


 

Ekspand helpt ambitieuze ondernemers met het oplossen van groeiobstakels. Door het business development proces van jouw organisatie te structureren kunnen we exponentiële groei waarmaken. We nemen de tijd, luisteren kritisch naar jou en je team en weten de juiste vragen te stellen. Met onze persoonlijke aanpak geven we jouw bedrijf een stevige merkfundering, waardoor jij meer impact maakt op medewerkers, klanten, investeerders en in de maatschappij. De nieuwe norm voor succesvol ondernemen én onze missie: jouw profit en purpose in balans brengen.Verbinden

Relatie tussen bedrijfsstrategie
en organisatiestructuur

 

Ekspand legt de relatie tussen de bedrijfsstrategie en de organisatiestructuur. We luisteren naar jou als impact ondernemer, horen de vraag achter de vraag en weten de juiste experts aan de groeiobstakels in jouw bedrijf te koppelen.
Met onze gedegen kennis van de groeiveroorzakers in de markt en onze jarenlange ervaring weten we hoe jouw bedrijf effectief en succesvol kan groeien.
Optimaliseren

Toekomstbestendige bedrijfsgroei

 

Als commerciële verbeteraars voelen we intuïtief aan waar de obstakels voor bedrijfsgroei zitten. Zo kunnen we voor jouw bedrijf een passende groeistrategie ontwikkelen. We houden je een spiegel voor op de vier beslisgebieden* van elke onderneming: mensen, strategie, uitvoering en cashflow. Bij Ekspand geloven we in het aanbrengen van een vergrote focus op wat voor jou als ondernemer belangrijk is. We creëren inzichten die bijdragen aan de purpose van je bedrijf en (her)structueren in drie fases: Systemize – Scale – Succeed. We brengen structuur aan en initiëren effectieve en efficiënte bedrijfsgroei.

   

*Bron: Scaling up Verne Harnish.


Periodiek uitzoomen en áán je bedrijf werken

Wat zou het je opleveren om even uit te zoomen en áán je bedrijf te werken, in plaats van ín je bedrijf? Heb je behoefte aan een commercieel klankbord, iemand om mee te sparren en reflecteren op werkinhoudelijk en strategisch niveau. Een frisse blik die je uitdaagt, de zaken verscherpt en je de potentie van je bedrijf laat inzien?

Keer koffie drinken? Bel met Ekspand!